• darkblurbg
  Welkom op de website van SV46reclame
 • darkblurbg
  Welkom op de website van SV46reclame
 • darkblurbg
  Welkom op de website van SV46reclame
 • darkblurbg
  Welkom op de website van SV46reclame

Textiel & Spandoekframes

Een Spandoek is de voordeligste, snelste én effectiefste manier om een merk onder de aandacht te brengen of een boodschap extra kracht bij te zetten. Geen wonder dat het Spandoek al jaren tot één van de meest verkochte sign-en communicatiemiddelen behoort. Ook spanframes worden steeds vaker ingezet ter vervanging van de traditionele buitenreclame, en worden vervaardigd van aluminium buizen, die zijn voorzien van een doek welke met spanners is bevestigd in het frame. Het ontwerp wordt rechtstreek

Krachtige verlichting, haarscherpe prints op doek en een stijlvol aluminium ontwerp: Ledframes zijn indrukwekkend! Het degelijke aluminium profiel wordt gecombineerd met een Dibond achterplaat. Op deze plaat worden de led-spots gemonteerd. Deze leds zorgen voor een perfecte, egale lichtverspreiding op het doek. Of wilt u een strak frame met bedrukt doek, maar zonder leds? Dan zoekt u een Textielframe! Verkrijgbaar in alle maten. Vraag naar de mogelijkheden.

Enkele prijsvoorbeelden:

- Spandoek 200x100 cm. (incl. opmaak, full-colour met ringen en spanners).....€ 45,= (excl. btw)

- Spanframe met spandoek 300x100 cm. (incl. opmaak, full-colour met ringen en spanners + wandframe van aluminium buizen).....€ 130,= (excl. btw)

- Textielframe 60x40 cm. (incl. opmaak en full-colour + aluminium frame).....€ 39,50 (excl. btw)