• darkblurbg
  Welkom op de website van SV46reclame
 • darkblurbg
  Welkom op de website van SV46reclame
 • darkblurbg
  Welkom op de website van SV46reclame
 • darkblurbg
  Welkom op de website van SV46reclame

Ruim 30 jaar ben ik werkzaam bij Wijbenga standbouw in De Falom op de decoratie afdeling. Waar ik naast het beletteren van voertuigen en reclameborden, voor het overgrote deel verantwoordelijk ben voor het schilderwerk en de beletteringen/decoraties van stands. Mijn werkzaamheden gaan tot ver over de grenzen, en hebben in de loop der jaren prachtige opdrachten en resultaten opgeleverd. Binnen dit bedrijf heb ik geleerd hoe je in een korte periode een prima product/resultaat aflevert.

Mijn naam is Sietse Veenstra, en woon samen met mijn vrouw Sietske en onze, 4 van de 5, nog inwonende kinderen aan de Meyerweg 46  in De Knipe (nabij Heerenveen). Zoals ik dat ook al deed bij het standbouwbedrijf, wil ik me ook thuis bezighouden met de vele vormen van reclame. Vandaar de naam SV46reclame.

Ik hoop van harte dat we samen in de toekomst iets moois kunnen opbouwen!